Weet wat je klus kost; Offertes aanvragen, vergelijken, besparen. Betaal niet te veel voor jouw klus!

Algemene voorwaarden

Kom in contact met bedrijven, vraag meerdere offertes aan en ontvang de beste prijs.

Hieronder vindt u de algemene voorwaarden voor het gebruik van watkostmijnklus.nl

 

De voorwaarden voor het gebruik van watkostmijnklus.nl

Bij watkostmijnklus.nl kunt u in 1x gratis bij meerdere bedrijven een offerte op maat aanvragen. watkostmijnklus.nl zorgt ervoor dat uw aanvraag bij de juiste bedrijven terechtkomt in uw regio. De benaderde bedrijven nemen zelf contact met u op met een op maat gemaakte offerte.

 

Aanvragen

Het aanvragen van een offerte bij watkostmijnklus.nl is kosteloos en geheel vrijblijvend. Mochten bedrijven toch kosten in rekening willen brengen voor aanvullende diensten, zoals bepaalde berekeningen, tekeningen of andere kosten, dan zullen zij dit vooraf nadrukkelijk aan u kenbaar maken en om uw akkoord hierin vragen.

Bij het aanvragen van een offerte bij watkostmijnklus.nl is het belangrijk dat u uw gegevens volledig invult. Offerte aanvragen met onjuiste of ontbrekende contactgegevens en/of opdrachtgegevens nemen wij wel in behandeling, maar kunnen wij niet direct verwerken en doorsturen naar de aangesloten bedrijven. Als de gegevens onjuist of onvolledig zijn, proberen wij deze (na contact met u) aan te vullen en te corrigeren, om de aanvraag alsnog te verwerken.

Het aanvragen van een offerte via watkostmijnklus.nl is alleen toegestaan indien dit is gebaseerd op een echte en reële opdracht. De bij watkostmijnklus.nl aangesloten bedrijven steken veel tijd en kosten in het maken en versturen van de offertes en daarvoor moeten zij wel zicht hebben op een eventuele opdracht. Schoolopdrachten etc. kunnen wij niet verwerken.

Aangesloten bedrijven kunnen na het ontvangen van uw offerteaanvraag contact met u opnemen als er aanvullende informatie nodig is voor het uitbrengen van een offerte. De bedrijven kunnen contact met u opnemen per e-mail of telefoon. Voor bepaalde producten en/of diensten kan het zijn, dat het bedrijf een afspraak met u wil maken om de situatie te bekijken.

Wij streven naar een hoge kwaliteit en controleren regelmatig of u ook offertes ontvangt na aanleiding van uw aanvraag. Toch kunnen wij niet garanderen dat u een minimum aantal offertes ontvangt. Het kan zijn dat de aangesloten bedrijven niet op uw aanvraag in kunnen gaan,. Ontvangt u geen reactie neem dan contact met ons op en wij zullen uw aanvraag opnieuw onder de aandacht brengen.

 

Aansprakelijkheid

De aangesloten bedrijven brengen hun offertes, zonder tussenkomst van watkostmijnklus.nl, direct aan u uit en doen dit onder hun eigen naam en voorwaarden. watkostmijnklus.nl is hierin geen partij.

U bepaalt zelf welk bedrijf de opdracht krijgt en dient daarbij dus zelf rekening te houden met eventuele kwaliteitseisen en garanties.

watkostmijnklus.nl doet haar best de kwaliteit van de deelnemende bedrijven te waarborgen. Wij geven echter geen garanties voor de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Wel informeren wij naar u ervaringen als aanvrager en zullen wij bij negatieve ervaringen in contact treden met desbetreffende aanbieder.

watkostmijnklus.nl geeft geen garantie dat de aangesloten bedrijven ook daadwerkelijk een offerte uitbrengen.

Cookie Consent

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een9,4